Asociația Prietenii lui Ștefi

Asociatia "Prietenii lui Stefi"

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

Cu Ștefi pe munte

Campaniile de conștientizare a bolilor mitocondriale au ca scop educarea și informarea publicului cu privire la aceste afecțiuni rare și complexe, care afectează funcționarea mitocondriilor, organele celulare responsabile pentru producerea energiei. Aceste campanii sunt esențiale pentru a spori înțelegerea și recunoașterea acestor boli, care pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții pacienților și a familiilor acestora.

Cu Ștefi pe Munte

Campanii de sensibilizare a publicului: Aceste campanii se concentrează pe educarea publicului larg cu privire la bolile mitocondriale, inclusiv simptomele, impactul asupra vieții cotidiene și modalitățile de sprijin disponibile pentru pacienți și familiile acestora. Ele pot să utilizeze diverse canale de comunicare, cum ar fi site-uri web, rețele sociale, materiale tipărite și evenimente comunitare pentru a transmite mesajul.

Vlad Ispas - Cu Ștefi pe munte

Vlad Ispas - Cu Ștefi pe munte

Vlad Ispas este avocat și un iubitor al muntelui; la fiecare ieșire pe munte îl ia și pe Ștefi cu el. “Cu Ștefi pe munte” este o campanie de conștientizare a bolilor mitocondriale in general și a condiției lui Ștefi in special.
Prin intermediul acestor campanii, se speră că va crește înțelegerea și sprijinul pentru persoanele afectate de bolile mitocondriale, facilitând accesul la diagnostic și tratament și îmbunătățind calitatea vieții acestora.

Imagini

Previous slide
Next slide