Asociatia Prietenii lui Stefi

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

KINETO ȘI ALTE TERAPII LA AQUA KINETIC

Descoperit la finalul anului 2021, Aqua Kinetic este locul în care facem majoritatea terapiilor în ultima vreme. Kineto, Hidro-kineto, Myro, Nirvana, Vibromasaj, Bicicleta, sunt câteva din terapiile pe care le urmăm aici.

Terapeuții au fost o surpriză plăcută pentru noi, aici am găsit-o pe Alexandra (Anda) Matei, cu care am făcut terapii la Sanador și în particular pe când Ștefi avea un an, Adi Purdila cu care ne-am întâlnit la bazinul de la Medlife cu ani în urmă. Pe Matei Nicolae și Victoria Morozan i-am cunoscut aici și le suntem foarte recunoscători pentru atenția pe care i-o arată lui Ștefi .
HIDRO-KINETOTERAPIE – Terapia în mediul acvatic.
MYRO – Masă inteligență de terapie bazată pe tehnologia realității virtuale.
NIRVANA– Sistemul de terapie cu imersare completă în realitatea virtuală.
PANATTA KIDS – Sala de gimnastică profesională +4 ani.
MOTOMED – Terapia motorizată a membrului inferior.
VIBRAMOOV PHYSIO – Sistemul pentru reabilitarea senzorio-motorie prin Stimulare Funcțională Proprioceptiva.

DESPRE AQUA KINETIC

Aqua Kinetic este divizia de recuperare medicală pediatrică, în mediu acvatic și/sau utilizând tehnologii bazate pe realitate virtuală aparțînând complexului Splash Academy, cel mai modern concept integrat de sănătate, sport și educație destinat copiilor.

Este o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, beneficiind de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei , cele mai moderne echipamente de recuperare medicală pediatrică şi cel mai înalt grad de bio-securitate.

Aqua Kinetic oferă o gama largă de servicii medicale pediatrice: kineto-profilaxie, kinetoterapie, hidro-kinetoterapie, recuperare medicală pediatrică în mediu acvatic, recuperare medicală pediatrică utilizând tehnologii avansate ce încorporează realitatea virtuală, evaluări ale posturii și ale aparatului locomotor, precum și programe personalizate (control al obezității infantile, ADHD, autism, etc), în timp ce divizia de educație în domeniul sportiv oferă servicii complementare: educaţie acvatică pentru bebeluși, înot, sala de gimnastică cu echipamente profesionale (proiectată pentru a fi utilizată exclusiv de către copii). https://www.aqua-kinetic.ro/

Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!

Ștefi are nevoie de tine!
Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!