Asociația Prietenii lui Ștefi

Asociatia "Prietenii lui Stefi"

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția
Victoria

E-mail: [email protected]

Telefon: +40726069072NOUTĂȚI

Căciulata - Terapii - Hotel Orizont

Sesiune de terapii la Căciulata – Martie 2024

Prima deplasare din acest an. Am stat șapte zile și am făcut șase zile de terapii la Hotel Orizont, Căciulata. După Techirghiol, Bușteni și Sovata, Căciulata este ultima stațiune balneoclimatică unde am făcut terapii.

Am făcut kineto, masaj, aerosoli și împachetări cu parafină, proceduri decontate prin CAS.

Citește mai mult »
Sovata - Lacul Ursu

Sesiune de terapii la Sovata – August 2023

Sovata este unică în Europa prin Lacul Ursu, lac salin helioterm. El este totodată și cel mai mare din lume de acest gen.

Heliotermia se datorează efectului de seră produs de stratul subțire de apă dulce ce curge deasupra lacului și care face ca temperatura în adânc să se mențină constant mare.

Citește mai mult »
Techirghiol

Terapie la Sanatoriul din Techirghiol – Mai 2023

Am revenit la terapiile anuale de la Techirghiol unde am efectuat tratament balneo-fizical-kinetic, bine tolerat de Ștefi, adaptat nivelului funcțional constând din: baie sărată cu apă din lacul Techirghiol, împachetare cu nămol, kinetoterapie individuală, mers asistat in sistem G-EO, masaj terapeutic, ergoterapie, climatoterapie și logopedie.

Citește mai mult »
Kemer

Terapie cu delfini, Kemer, Antalya – Mai 2023

Am ajuns in Kemer sambata iar luni ne-am intalnit cu cei de la Dolphin Therapy Land pentru a stabili orarul terapiilor pe zile. Vor fi 10 zile de terapii, incepem de marti si vom termina vinerea din cea de-a doua saptamana.
Vom incepe zilele cu terapia vedeta, ca sa spunem asa, terapia cu delfini; urmeaza Fizio, Galileo, Ergo si Hidroterapie la malul marii.

Citește mai mult »