Asociația Prietenii lui Ștefi

Asociatia "Prietenii lui Stefi"

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

EVENIMENTE

Cu Ștefi la Meci

Cu Ștefi la meci

“Cu Ștefi la meci” este o campanie de conștientizare a bolilor mitocondriale in general și a condiției lui Ștefi in special.

Campaniile de conștientizare reprezintă forma modernă de transmitere a unor mesaje cu caracter social, de exercitare a unor influențe la nivelul comunităților umane.

Citește mai mult »
“Light Up for Mito” Romania

Light Up For Mito, Romania

“Light Up for Mito” este o campanie globală de conștientizare a bolilor mitocondriale, care are ca scop principal să atragă atenția asupra acestor afecțiuni rare și să mobilizeze sprijinul comunității pentru cercetarea și tratamentul acestora. Această campanie implică iluminarea clădirilor și monumentelor importante în lumina verde, culoarea asociată cu conștientizarea bolilor mitocondriale.

Citește mai mult »
Cu Ștefi pe Munte

Cu Ștefi pe munte

Vlad Ispas este avocat și un iubitor al muntelui; la fiecare ieșire pe munte îl ia și pe Ștefi cu el. “Cu Ștefi pe munte” este o campanie de conștientizare a bolilor mitocondriale in general și a condiției lui Ștefi in special.
Prin intermediul acestor campanii, se speră că va crește înțelegerea și sprijinul pentru persoanele afectate de bolile mitocondriale, facilitând accesul la diagnostic și tratament și îmbunătățind calitatea vieții acestora.

Citește mai mult »