Asociația Prietenii lui Ștefi

Asociatia "Prietenii lui Stefi"

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

Sesiune de terapii Sovata - August 2023

După o excursie de trei zile la Târgu Mureș, unde ne-am întâlnit cu Nora și părinții ei, am ajuns pentru prima oară la Sovata pentru o serie de terapii: împachetări cu nămol, masaj, kinetoterapie și pulverizări cu aer sărat în cameră închisă.

Cu Nora

Sovata este o stațiune balneară situată în centrul Transilvaniei și este indicată în principal pentru tratamentul bolilor ginecologice (insuficiență ovariană, cervicita cronică, metrosalpingita cronică, sterilitate) dar și pentru afecțiuni degenerative.

Sovata este unică în Europa prin Lacul Ursu, lac salin helioterm. El este totodată și cel mai mare din lume de acest gen.

Heliotermia se datorează efectului de seră produs de stratul subțire de apă dulce ce curge deasupra lacului și care face ca temperatura în adânc să se mențină constant mare.

Conținutul de săruri este de asemenea foarte mare: 40-250g/l.

Pentru tratarea diferitelor afecțiuni (reumatice, endocrinologice sau cardiovasculare) trebuie să faceți băi de aproximativ 20-30 minute (pentru copii 10-15 minute). O altă resursă bună pentru tratament este nămolul de pe fundul lacului. Mai multe detalii aici.

CAZAREA LA Sovata Ensana Health Spa Hotel

Hotel Ensana - Sovata

Sovata Health Spa Hotel este situat în inima României. De zeci de ani, doritorii de sănătate vin în pelerinaj la faimosul Lac Ursu, pentru a face tratamente cu apele sale sărate sau cu nămol terapeutic la acest respectat hotel balnear, în vederea combaterii tulburărilor reumatice şi musculo-scheletice, bolilor de piele, problemelor respiratorii sau ginecologice.

Pentru a prescrie tratamentele corecte, în hotelurile Ensana este obligatoriu consultația medicală de către medicul hotelului. Acesta se efectuează de obicei la începutul sejurului. Dacă ați efectuat examinări medicale anterioare, este bine să aveți rezultatele la dumneavoastră.

Imagini

Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!

Ștefi are nevoie de tine!
Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!