Asociația Prietenii lui Ștefi

Asociatia "Prietenii lui Stefi"

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

Terapie cu delfini - Kemer, Antalya - Septembrie 2023

La fel ca în luna mai am zburat cu HiSky, o companie din Moldova cu aeronave noi; experiență plăcută. Nu am avut întârzieri atât la dus cât și la întors. Am reușit să folosim Ambuliftul, o altă experiență bună; l-am folosit în București și Antalya, dus-întors.

Ne-am cazat tot la Crystal Deluxe Spa în Kemer. Primirea excepțională, am fost recunoscuți de personal, bine, mai mult Ștefi 😉, el face impresie pe unde trece.
Am avut camera spre curtea interioară ceea ce nu este indicat când vrei să culci copilul la o oră normală. Fiind un resort au programe de divertisment pînă spre ora 23, un pic deranjant pentru noi, dar totuși îl recomandăm ca hotel pentru vacanță.
Să enumerăm și căteva facilități: internet în cameră, minibar cu apă plată, minerală și sucuri, zilnic, piscină exterioară și interioară. Despre mîncare nu are rost să vorbim, suntem în Turcia, totul e la superlativ.
Ca preț nu se compară cu nimic din România, fiind un hotel de 5 stele super all inclusive este mai ieftin decât un hotel de 4 stele de la noi, chiar cu zbor și transfer de la aeroport la hotel.

Kemer - Septembrie 2023

Intrarea în Turcia este permisă numai cu paşaport valabil. În cazul cetățenilor români, valabilitatea pașaportului simplu trebuie să fie de cel puţin 150 de zile, la data intrării pe teritoriul acestui stat.

Pentru o şedere în scop turistic în Turcia de până la 90 de zile în decurs de 6 luni, cetăţenii români nu au nevoie de viză.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE KEMER

Kemer este o stațiune de mare la poale de munte. Este un orășel al pisicilor, dacă în luna mai eram impresionați de numărul lor acum cred că s-a dublat :))
Este o stațiune turco-rusă, numărul rușilor este foarte mare chiar și firmele sunt scrise în rusă.
Plajele sunt majoritar pietroase doar în zona Moonlight, unde făcea Ștefi hidroterapie în mare, plaja este cu nisip.