Asociatia Prietenii lui Stefi

ASOCIAȚIA
"PRIETENII LUI ȘTEFI"

C.I.F. 39436243

Contul Asociației:
RO16BRDE445SV11029704450
deschis la BRD Agenția Victoria

E-mail: [email protected]

TERAPII LA SANATORIUL DIN TECHIRGHIOL - MAI 2022

Ce este unic la Techirghiol și ajută la recuperarea motorie (pentru mers)? Răspunsul este nămolul sapropelic. Cu toții am auzit despre efectele terapeutice miraculoase ale nămolului “minune” sau aurul negru așa cum mai este denumit el, ori despre legenda bătrânului Techir, olog și orb, care, împreună cu măgarul sau plin de răni, s-au vindecat miraculos după ce s-au scăldat în lacul Techirghiol.

Aerosolii marini sunt de asemenea recomandați pentru afecțiunile respiratorii și îl ajută pe Ștefi, și profităm cât stăm la Eforie să facem plimbări pe faleză, pe dig sau pe malul mării.

Condițiile din sanatoriu sunt foarte bune, de la an la an se observă diferențe, lucruri schimbate în bine. Este curat, personalul amabil. Sunt camere cu 2 sau 3 paturi, televizor în camera, baia și dușurile la comun pe hol.

Desigur, și la Techirghiol, mai sunt lucruri de pus la punct, de pildă să se amenajeze locuri de parcare, în incinta sau la intrarea în sanatoriu, speciale pentru dizabilități sau să fie rampe pentru cărucioare la intrarea din spatele sanatoriului, să modernizeze liftul pacienților care e vechi și se mai blochează între etaje, să fie refăcut locul de joacă unde să poți petrece cu copilul pauzele dintre terapii, atunci când vremea permite.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE TECHIRGHIOL

În timpul liber puteți vizita Mănăstirea Sfânta Maria, aflată chiar vis-a-vis de Sanatoriul pentru copii, Grădina Botanică sau să va plimbați pe malul lacului Techirghiol, în Parcul Faleză amenajat cu loc de joacă, pistă de biciclete și terenuri de sport.

Lângă Sanatoriu este un magazin Profi și o farmacie, restaurantul Picolo Mondo sau cel de Hotel Anina. În față sanatoriului opresc microbuze ce fac curse regulate între stațiuni sau spre Constanța.

Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!

Ștefi are nevoie de tine!
Completează formularul 230 și îl poți ajuta pe Ștefi!

Fii alături de noi și numără-te printre prietenii lui Ștefi, împreună îl putem ajuta să fie un învingător!